tiistai 9. joulukuuta 2014

Luuserin Joulukalenteri: Viimeinen osa - jo nyt?


Olen tässä jo jonkin aikaa pähkäillyt, mitä tehdä tämän blogini kanssa. Bloggaus on ollut antoisa ja rakas harrastus, joka toi elämääni sisältöä työttömyyteni viimeisten kuukausien aikana. Tämä ei ollut ensimmäinen blogini, mutta tiheimmin päivitetty. Paneuduin kirjoittamisen ohessa myös moniin uusiin teknisiin juttuihin ja pyrin kehittämään blogiani, verkostoiduin muiden bloggareiden kanssa ja kun aikaa oli, myös luin paljon toisten blogeja. Muiden työttömien työnhakijoiden, mutta myös monen muun kiinnostavan bloggarin hengentuotteita.

Viime ajat on tuntunut, että blogimaailmalle on jäänyt aikaa aina vain vähemmän ja vähemmän. Pitkän työpäivän, työmatkojen ja asiainhoidon jälkeen ei ole myöskään välttämättä enää jaksanut ja halunnut palata tietokoneen ääreen ainakaan pitkäksi aikaa. Jostain on luovuttava, kun uutta tulee elämään.

Toiseksikin, blogini nimi ei enää vastaa tarkoitustaan eikä soita oikeita kelloja lukijoissani. Työtön en enää ole, luuseri en oikeasti ole koskaan ollutkaan, töissä olen mutta so what? Puhtaasti lifestyle-tyylinen bloggaus ei sittenkään ole aivan minua - en osaa laittaa kummoistakaan ruokaa, en sisustaa enkä tehdä käsitöitä tai askarrella, saati valokuvata. Onko minulla siis enää mitään sanottavaa tai annettavaa, kun työnhakijan arkea useimmiten sieltä kadun valoisammalta puolelta kuvaileva, mutta myös kipeitä hetkiä ja tuntoja esiin tuova agendani on tullut tiensä päähän?

Olen tullut siihen lopputulokseen, että on aika sanoa hyvästit ainakin tämän blogin osalta ja rauhoittua joulun odotukseen. Seuraava kirjoitustehtäväni tulee olemaan joulukorttien raapustus. Olen pahoillani, että Luuserin Joulukalenteri päättyy näin luuserimaisesti eli keskeneräisenä. Noh, olen herännyt tänään 05:15, lähtenyt kuudelta ajelemaan seiskaksi töihin ja palannut lopulta kotiin illalla viiden jälkeen rättiväsyneenä. Nyt on levon aika. 

On ollut ilo tutustua teihin kaikkiin ihaniin ihmisiin - ehkä tapaamme vielä jossain!

Antoisaa adventin aikaa ja joulun odotusta ihan kaikille!

Terveisin Työtön Luuseri - töissä aka Elina <3


4 kommenttia:

 1. No, höh! Aloin juuri päästä tähän sisälle. Ymmärrän kyllä, asiat täytyy olla tärkeysjärjestyksessä ja aika harvalle blogi tulee siellä kärkipäässä, ei pidäkään tulla. Hyvää joulun odotusta!:)

  VastaaPoista
 2. Hei Elina,

  Oli todellinen ilo törmätä sinuun täällä blogimaailmassa. Kiitos kaikesta - hyvistä, ajatuksia herättävistä teksteistäsi ja kommenteistasi ja tsempeistäsi oman blogini puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Olen seurannut sinun blogiasi ihan viime aikoihin asti ja huomannut sen saaneen aikaan vaikka mitä blogimaailmassa. Toivottavasti se tai jokin muu asia edesauttaa myös Sinun työllistymistäsi mahdollisimman pian. Näitä työnhakijoiden blogeja ihan selvästi tarvitaan, mutta kaikella on aikansa...

   Tsemppiä ja jaksamista, ei me olla luusereita ja ihan varmasti sinunkin paikkasi vielä löytyy!

   Poista

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!