keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Luuserin Joulukalenteri: Joulukodit

Olen saanut kunnian olla mukana tuomaroimassa paikallisen 4H-yhdistyksen Joulukoti-kisaa. Joulukoteja on 30 kpl, ja ideana oli tehdä "nukkekoti" kierrätysmateriaaleista jollekin jouluhahmolle. Voittajat ratkaistaan siten, että puolet pisteistä tulee yleisöäänestyksen perusteella ja puolet pisteistä meiltä hallituksen jäseniltä. Jokaisella meistä on oikeus antaa maksimissaan 11 pistettä (paitsi pj:lla on 12 pistettä). Näin saadaan meiltä tasan sata pistettä jaettua. Mahdollista on siis jakaa yksi piste 11 kodille tai 11 pistettä yhdelle kodille tai jotain siltä väliltä.

Tuntuu että olen mahdottoman tehtävän edessä. Kolmekymmentä toinen toistaan suloisempaa ja lasten ja nuorten hartaudella värkkäämää joulukotia, joille pisteitä jakaa. Autathan siis Sinä minua, arvoisa lukijani. Mikä tai mitkä näistä kodeista on sinun suosikkisi? Mille joulukodeille sinä antaisit pisteitä?
10 kommenttia:

 1. Hei! Minua miellytti tuo nro 11. En oikein osaa perustella - kai siinä oli jotain symmetriaa, mitä silmäni hakevat aina ja joka paikasta.
  Hienoja olivat toki kaikki työt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hienoja ovat! Laitoin aamupöpperössä vahingossa liian pienet kuvat tänne blogiin, ja ne muuttuivat vähän epäselviksi suurennettaessa. Nyt on korjattu paremmat kuvat tilalle, niin saa paremman käsityksen ja pääsee äänestämään :)

   Tuo nro 11 on kyllä mukavan selkeä, ja punaiset yksityiskohdat tuovat jouluista tunnelmaa. Mm-m, hyvä valinta!

   Poista
 2. 27! Mielikuvistusta osattu käyttää hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tuo pesuainepullo on kyllä todella luova ratkaisu :)

   Poista
  2. Söpöjä ovat kaikki! Mutta jos pakko valita niin 7 ja 11 :)

   Poista
  3. Toi tonttu-ukko ja punainen talja lattialla ilmeisesti vetoaa, numerolla 11 jo kaksi ääntä :)

   Poista
 3. 23 on näistä suosikkini, koska kokonaisuus on jotenkin sympaattinen, kaappikello ja kaikki!:) Alkupäässä on monta (esim. ykkönen), jossa on tehty huolella ihan kokonaan eli kaikki pinnat on maalattu tai tapetoitu. 22 tykkään varsinkin piipusta, joka on yhteinäinen alhaalta ylös asti ja vielä savuakin tulee piipusta. Upeita töitä kerrassaan! Taidan käyttää tätä ideaa koulussa. En kadehdi sun tehtävää.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, todella vaikea tehtävä! Onneksi niitä pisteitä saa jakaa vaikka yhdelletoista, ellei osaa yhtä suosikkia päättää... Kiitos kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 4. Onpas kiva idea! Hienoja töitä on tullut. :) Mun lempparit olivat 7 ja 11 - taisin ihastua takkaideaan. Myös 27 ansaitsee pointseja luovuudesta - mahtava idea rakentaa joulukoti muoviastiaan! Siellä näyttäisi myös olevan kattokruunu katossa, hieno idea sekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näissä on niin hienoja yksityiskohtia kun rupeaa oikein tarkkaan katselemaan... Vaivaa on nähty ja mielikuvitusta käytetty!

   Poista

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!