maanantai 6. lokakuuta 2014

CV-netti ja puhelinmyynti

Kävin pitkästä aikaa tarkistamassa roskapostilaatikon nettipostista, kun aprikoin erään oletetun viestin kohtaloa. Sattuipa siellä silmääni kaiken muun roskan seassa parikin viestiä eri puhelinmyyntifirmoilta, joista toinen oli tullut cv-netin kautta. Kyseisessä viestissä yritys kertoi olevansa innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava asiakaspalvelu– ja myyntiyritys, joka tekee töitä rempseällä otteella, iloisin mielin ja pilke silmäkulmassa. Nettiosoitteeksi, josta lisätietoja voi käydä katsomassa ja täyttämässä hakemuksen, oli hämäävästi merkitty www.tyopaikka.net, eli ei suinkaan firman oikeaa nimeä.

Toisessa viestissä, ei CV-netin kautta tulleessa - mistä lie onkineet sähköpostiosoitteeni, ehkä jostain työnhakusivustolta? - kysyttiin, haluanko vaikuttaa omaan ansiotasooni motivoivassa työympäristössä. Kuulemma juuri minua, tulevaisuuden myyntitykkiäetsitään joukkoon näyttämään kynteni. Kiitos vaan, mutta ei kiitos.

Gmail oli osannut raakata viestit juuri oikeaan laatikkoon. Tällä hetkellä en tunne minkäänlaista kutsua telemarkkinoinnin auvoisaan maailmaan. Nuorena sitä(kin) kokeilin eikä se nyt ihan hirveää ollut, itse vaan olin silloin niin pahassa jamassa etten sitä kauaa jaksanut.

Mutta nyt kypsällä aikuisiällä, työkokemuksen ja suoritetun tutkinnon jälkeen - ei kiitos. Vaikka telemarkkinoijista kuinka olisi huutava pula. Näihin viesteihin suhtaudun tismalleen samalla tavalla kuin muihinkin roskapostiin sulavasti sujahtaviin tarjouksiin. Kiitos ei minulle tällä kertaa.

(Kuva: FreeDigitalPhotos.net / mrsiraphol)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!