keskiviikko 1. lokakuuta 2014

A Blog Challenge: Strong Woman

I'm writing this post in English, as for the first time ever I'm attending Mrs K's Blog Challenge with the topic Strong Woman.This post is based on an article, which you can find in English here and in Finnish here. But, as I'm a fan of three-point lists (which you can find in my blog by the tag "top 3") and a job seeker, I chose to post about the last three qualities on the Blush list.

1. I own my feelings

Sometimes life just sucks. I don't have a job, I'm arguing with my husband and my teen-age kids. You bet I cry, shout and act like a baby. And after that - reconciliation and living life forward. Well, at least that's the goal.

2. I release guilt

Ok, I've made a bunch of mistakes in my life. As we all have. But actually, why should I carry the guilt around for the rest of my life? I can as well forgive myself. In particular, unemployment is not alone my fault. Why should I feel so damn guilty about it?

3. I support others

If you're getting a promotion and enjoying your work, why should I be jealous of that? I'm happy for you. I'm having a great life just like this, so many good things to be grateful of if I just sit down for a moment to think about it. And, when you will have that rough day - I'll be there to support you.


10 kommenttia:

 1. Kiitos linkkauksesta! Mielenkiintoisia pointteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta rouva K! Oli ilo osallistua :) Toivottavasti postaus aukesi paremmin suomen kieltä taitavillekin...

   Poista
 2. Hei haloo! Miksi sun blogin nimi on niin surullinen, vaikka itse olet niin fantastinen tyyppi? Jossain kohtaa kirjoitit, että se olisi ironiaa. Voi ollakin, mutta myös harhaanjohtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No montako iloisenpirteän nimistä työttömän työnhakijan kirjoittamaa blogia olet nähnyt?!

   On se itseironiaa, vähän samaan tapaan kuin vaikka Sari Helinin Huono äiti. Tuskin hänkään oikeasti ajattelee olevansa hirveän huono äiti. Toisaalta, jossain kirjoitinkin, etten ole luuseri koska olen työtön, vaan koska häpeän sitä. Ihan eka postaukseni kumpusi tästä dilemmasta, ja eka kirjoitus tässä blogissa päättyikin: "Miks ei voi olla ylpeenä, pää pystyssä t y ö t ö n?!?!? Meitähän on kuitenkin yli kolmesataa tuhatta!"

   Poista
  2. Joo, vaikeaa se on ja käsittelen häpeää itsekin, kirjoitinkin nyt siitä.. Yritän karistaa sen pois. Mutta siis sun blogi ei tod ole niin synkkä kuin sen nimi. Onneksi se ei minua karkottanut!

   Poista
  3. Hyvä ettei karkottanut - kanssasi on ilo vaihtaa ajatuksia! Blogin nimellä halusin myös herätellä jengiä miettimään liian tavallista asennetta, että työtön on a i n a yhtä kuin luuseri. Toki täälläkin välillä tulee synkisteltyä, mutta se ei ole blogin itsetarkoitus.

   Jaaha, täytyykin sitten seuraavaksi mennä lukemaan sinun blogiasi :)

   Poista
 3. I'm glad you wrote this in English so I could be blessed by it too!!! Thanks for linking up with the Faith and Fellowship blog hop! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment Susannah! I'm happy that I found your blog hop - will try to post in English once in a while to be able to share my thoughts with you foreign sisters as well :)

   Poista
 4. Mun mielestä sun blogin nimi on just huippu! Se erottuu ja on ihanan humoristinen! Älä muuta sitä :) Saat myös näköjään kommentteja sen ansiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Minttu! Vähän samoilla linjoilla oon itsekin ajatellut... Eiköhän blogin nimi pysy edelleenkin samana :)

   Poista

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!