torstai 8. toukokuuta 2014

Blogeista ja vlogeista

Joskus, kun ei ole tarkkaa aikataulua, menee päivä yhdeksi haahuiluksi. Tänään kävi niin. Olen aamusta asti tehnyt matkaa suihkuun - käyn pesulla mieluummin aamulla tai päivällä kuin illalla, jolloin suihkuun on hirveä ryysis, eikä pienestä lämminvesivaraajastamme riitä vettä kuin korkeintaan puolelletoista peseytyjälle. Jos yrittää mennä suihkuun heti edellisen jälkeen, saa olla varma että sampoot saa huuhdella pois jääkylmällä vedellä. Ei kiitos.

Tässä kuitenkin seison edelleenkin läppärin edessä hiukset likaisina. Puhtaat vaatteet katsoin jo valmiiksi odottamaan, mutta sitten ajattelin tsekata vielä Sunnuntai-leivontahaasteen ja sit vielä pari jaksoa Kortesmäkeä ja sitä kautta törmäsin ilmiöön nimeltä Sara-Marie Forsberg. Olen kyllä huomannut, että kyseinen Smoukahontas on Blogilistan haetuimpia, ja jossain kuullut ohimennen mainittavan tuon nimen, mutten ole perehtynyt asiaan sen tarkemmin. Aikamoiseen pyöritykseen on neiti joutunut (tai päässyt) lyhyen vloggausuransa aikana: miljoonia klikkauksia YouTubessa, vierailuja eri maiden talk showeissa, oma netti-tv-sarja Ameriikan valloituksesta - mitä vielä lieneekään tulossa. Toivottavasti vaan tytön pää pysyy kasassa, kun menestys tulee niin yhtäkkiä. Lahjakas, kaunis, rohkea ja välitön ihminen. Kaikkea hyvää hänelle.

Äsken kun piipahdin Blogilistalla, huomasin Lähiömutsin kiipineen haetuimpien joukkoon. Sitä se julkisuus teettää - aamullahan häntä haastateltiin uutisissa liittyen verottajan uusiin ohjeisiin bloggaajien saamista ilmaislahjoista. Kaksi kolmasosaa bloggaajista on kuulemma lahjoja joskus saanut. Voin kertoa, että itse kuulun siihen vähemmistöön, joka ei ole bloggaamisestaan mitään kostunut, henkisen mielihyvän ja julkiblogini kyseessä ollen sukulaisten, ystävien ja tuttavien ilahduttamisen lisäksi. Tätä blogiahan en ole vielä kauaa pitänytkään, mutta eipä tämäkään listojen kärkiä hätyyttele. 

Mutta jos joku Blogimedian tai jonkin muun tahon edustaja sattuu näille riveille eksymään, tässä osoitteessa otetaan kyllä mielellään kaikki lahjoitukset vastaan. No vaikka järkkärikamera olis kiva, nyt kun kerran kysyitte, ei sit tarttis noita tuhruisia kännykuvia tänne blogiinkaan postata. Lupaan kertoa lahjoituksestanne kiltisti veroviranomaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!