torstai 21. elokuuta 2014

Työttömän ilonaiheita - tämän viikon top 3

Työttömällä masennus ja itsesääli hiipivät aivan liian helposti mieleen. Ja kun sitä kaivattua haastattelukutsua ei vaan näy eikä kuulu, on nelkytplus-työnhakijan helppo ajatella, että emmä enää mitään töitä saa koskaan ikinä, mää oon liian vanha kelpaamaan yhtään mihinkään. Minä en ole poikkeus tähän sääntöön.

Tämän takia mun on ihan pakko tietoisesti kiinnittää ekstrapaljon huomiota elämän pieniin, hyviin asioihin, joita oikeesti jokaisen elämässä on. Sillä kyllä mä haluan nauttia elämästä ja olla onnellinen, työttömyydestä huolimatta tai juuri sen takia, miten vaan. Tässä top kolme -lista asioista, jotka ovat ilahduttaneet mua tällä viikolla:

1. Sain vihdoinkin pojan pieneksi jääneet jalkapallokengät myytyä! Sporttidivarissa ois maksettu niistä vain vitonen, enkä sillä hinnalla suostunut niitä sinne jättämään. Nyt sain kuitenkin popoista viistoista euroo, tosin postikulut lupasin samaan hintaan, mutta kyllä siitä varmaan silti lähes tuplahinta divarin tarjoamaan verrattuna jää. Ja joku tarvitseva fudisjunnu saa ehjät, hyvät kengät :)
2. Vaikka tällä viikolla on taas satanut aika paljon, on välillä paistanutkin. Rippijuhlat saatiin vietettyä kauniissa säässä, tiistai-iltana käytiin miehen kanssa pitkästä aikaa lenkillä auringonpaisteessa, ja lenkin jälkeen tarkenin vielä käydä pesulla järvessä. Eilen oli poutaa juuri matonpesun ajan, ja vielä sain iloita matonpesupaikalle edellisen vierailuni jälkeen ilmestyneestä mattomankelista. Eikä illallakaan satanut fudisjunnujen piirisarjapelin aikana. Olisko jo kuusinkertaista aihetta iloon?
3. No kyllä tämäkin ilahdutti: tein uuden ennätykseni QBubblesissa :) Tosin se ei hivo vielä lähellekään mieheni vastaavia lukemia...

Ja tietenkin iloitsen myös tästä tärkeästä harrastuksestani, bloggaamisesta. Nyt löydät muuten kaikki otsikon "Työttömän..." alla kulkevat postaukseni tunnisteella Työttömän.


Hei Sinä työtön työnhakija siellä ruudun ääressä! Nyt ylös itsesäälistä ja ilonaiheita etsimään. Aurinko ei jaottele, kelle paistaa. Annathan sen paistaa Sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kissa kiitoksella elää. Bloggaaja kommenteilla. Kiitos kommentistasi!